E tríѕhtē/ Dy motra hμmbin jеttēn nga К0VIDI brenda pak orësh, u va rroѕеn në të njëjtën ditë


Ato hμmbën jeettën brenda disa orësh nga njëra-tjetra pasi kishin kaluar tërë jeettën së bashku.

Dy motra të moshuara nga Manerbio në Itali, ishin sht_ruar në sp_ital për disa ditë në të njëjtin rep_art dhe së bashku u larguan brenda vetëm dymbëdhjetë orësh. Pas një cer em0nie të përbashkët, të dy u va-rr0sën në v-a-rrezat e fshatit.

Pierina dhe Angela Carrera ishin së bashku me motrën e tyre Luigina, ata ishin të vetmit të mbi-je tuar të një familje shumë të madhe të përbërë nga shtatë vëllezër dhe motra. Ato kurrë nuk u martuan, duke ia kushtuar jettën e tyre punës dhe familjes, shkruajnë mediat italiane.

Të dy motrat kishin punuar për vite në të njëjtën fabrikë. Pierina ishte punëtore, Angela në vend të kësaj punonte si nëpunëse. Një pikë referimi në familje dhe për shumë nipërit dhe mbesat, dy motrat Carrera ishin gjithashtu të njohura brenda komunitetit lokal.

Disa herë në fakt ato e kishin vënë veten të disp onueshëm, veçanërisht në lidhje me aktivitetet dhe nev0jat e famullisë, falë gjithashtu për përvojën e tyre si rrobaqepëse.

Dy motra vërtet të lidhura nga një lidhje e thellë, e cila i ka bashkuar gjatë gjithë jeettës së tyre.

Leave a Reply