E triѕhtë/ Со vidi i merr jetën të riut shqiptar, lë рas baѕhkëѕhorten 25-vjeçare dhe dy fëmijë të mitur


Një shqiptar, i inf ektuar me Co vid, ka ndë rruar jetë në Itali. Shqiptari mësohet se ishte i moshës 38 vjeç, ndërkohë që raportohet se ka ndë rruar jetë më 7 shkurt.

Rasti ka krijuar shumë polemika në rajonin Molise, për shkak të mungesës së një spitali për trajtimin e rasteve me Co vid.

Pas përke qësimit të gjendjes shëndetësore, shqiptari u dërgua për mjekim, por spitali nuk kishte kushtet për të mjekuar personat e infektuar me CO VID.

Në pritje të ndihmës që nuk erdhi kurrë, ai nd ërroi jetë duke lënë pas gruan 25-vjeçare dhe dy fëmijë të mitur, shkruajnë mediat në Itali.

Vd ekja e shqiptarit shkaktoi polemika të shumta në këtë rajon mes drejtuesve të institucioneve lokale për mungesën e një spitali për të trajtuar pacientët, të cilët deri tani transferoheshin me helikopter në qytetet e tjera. Id entiteti i vi ktimës nuk është bërë ende i ditur.

Leave a Reply