E thjesht mënyra se si të hiqni papillomat dhe lythat e bezdisshme nga lëkura një herë e përgjithmonë


Lythat janë pasoja numër një e virusit papillomak njerëzor. Ekzistojnë lloje të ndryshme: lythat vulgare, të cilat gjenden më shpesh në duar dhe këmbë, të quajtura papilloma (ato shfaqen në formën e rritjeve të lëkurës) ose lythat e sheshta, të cilat prekin kryesisht fytyrën, dekoltenë dhe pjesën e pasme të duarve, gjenden edhe lythat organet gjenitale, të njohura edhe si kondiloma.

Lythat janë ngritur, gunga në formë butoni në lëkurë, dhe ndërsa nuk janë të rre.zikshme, ato nuk duken të pakëndshme dhe gjithashtu mund të jenë ngjitëse.
Me këtë rast kemi për ju disa mjete shëruese të provuara kundër papillomave dhe lythat, jemi të sigurt që ato do t’ju ndihmojnë të ndaloni rritjen e tyre përgjithmonë.

Mos harroni se gjëja kryesore është të konsultoheni me mjekun tuaj, kështu që ai mund t’ju tregojë nëse është me të vërtetë një lez ose diçka më e ndërlikuar që kërkon një trajtim tjetër.
Në rast të vuajtjes nga diabeti ose ndonjë lloj i mungesës së imunitetit, këto mjete juridike janë të ndaluara.

Leave a Reply