E tërhoqi makina zv.arrë kilometra të tërë, 13-vjeçarja hu mb jetën: Shpirti i saj e di sa vuajti


Një vajzë 13-vjeçare ka hu mbur jetën pasi u tërhoq nga një makinë për kilometra të tërë. Brianna Ibarra, nga Kansas, SHBA, ndodhej në sedijen e pasme të makinës së prindërve kur një 34-vjeçar, Kevin Palmer vo dhi makinën.

Prindërit e vajzës kishin shkuar në një restorant për të marrë ushqim. Brianna hapi derën për të shp ëtuar teksa makina ishte në lëvizje, por u nga tërrua me rripin e sigurimit.

13-vjeçarja u të rhoq zva rrë për disa kilometra dhe sipas po licisë, 34-vjeçari nuk ndaloi asnjë edhe një sekondë.

Pol icinë e lajmëroi një kalimtar. Kur 34-vjeçari vendosi të nda lojë makinën dhe u arr estua nga pol icia, fatk eqësisht për 13-vjeçaren ishte vonë dhe kishte hu mbur jetën.

Leave a Reply