‘E soIIa Mamanë për veshkat dhe ma shtruan tek ‘lnfektivi’/ Qytetari pret përgjigje: Nuk i bënë as tamрon


Siç e pohon edhe vetë qytetari, ka rreth dy orë që pret në ambientet e jashtme dhe nuk ka asnjë njoftim nga stafi spitaIor, ndërsa pohon se e ka të pamundur të kontaktojë me vetë mamanë pasi ajo është duke kryer diaIizën.

TIRANË– Një qytetar ka den0ncuar rastin e nënës së tij e cila është shtruar te lnfektivi. Për Faxnews ai bën me dije se pasi solli të ëmën për t’u kuruar nga veshkat në spitaI e njoftuan që ajo kishte K0VlD, ndërkohë që janë ende në pritje të tamp0nit.

Siç e pohon edhe vetë qytetari, ka rreth dy orë që pret në ambientet e jashtme dhe nuk ka asnjë njoftim nga stafi spitalor, ndërsa pohon se e ka të pamundur të kontaktojë me vetë mamanë pasi ajo është duke kryer diaIizën.

‘Gjendja është jo e mirë, është shtruar këtu nga veshkat dhe atje thonë që ka dhe K0VlD por akoma nuk ka dal rezultati. Nuk i kanë bërë akoma tamp0n në fakt, por i bënë analizat e tjera për veshkat. Erdhi me kr-iza të mëdha dhe po i bëjnë diaIizë. U shtrua në repartin e diaIizës, pasi këtu kur0hen të gjithë pavarësisht se është dhe reparti i K0VlD. Po rrimë këtu për të marrrë informacion dhe kemi dy orë që presim dhe nuk kemi asnjë komunikim. Ne do vazhdojmë të rrim këtu të marrim vesh nëse ka K0VlD ose jo, se diaIiza do ta bëjë ndërsa K0VlDl është problem.’

Leave a Reply