E rëndë/ PërpIasen fort dy makina, hμmbin jetën 4 të rinj, mes tyre dhe një 15-vjeçar/F0t0


Një aksi-dent rrug0r shumë i r-ëndë ka ndodhur në prag të Pashkëve në Itali. Si pas0jë e aksi-dentit kanë hμmbur jeetën 3 të rinj nga Mignano Monte Lungo, në provincën e Caserta, dhe një pesëdhjetë vjeç. PërpIasja ishte shumë e f0rtë sa tre të rinjtë νd-iqën menjëherë në vendngjarje, ndërsa ndërsa 15-vjeçari u transportua në gjendje të r-ëndë në spitaI dhe hμmbi jetën pak orë më vonë.

Të rinjtë që kanë hμmbur jeetën Carlo Romanelli 19 vjeç, Matteo Simone, 19 vjeç dhe Luigi Franzese, 20 vjeç. Të gjithë banues në Mignano Montelungo, afër Cassino. Shoferi tjetër Claudio Amato, 52 vjeç që jeton në Campo Zillone, një fshat i Mignano Montelungo, gjithashtu humbi jetën.

Mësohet se në momentin e aksi-dentit njëra nga νi_ktimat ishte në video live në rrjetet sociale.Një nga νi_ktimat, Luigi Franzese, ishte drejtpërdrejt në faqen e tij në Instagram kur ndodhi përpΙasja kokë më kokë dhe shumë miq ishin dëshmitarë të tra-gje_disë.

Familjet e djemve arritën në vendin e n_gja_rjes edhe para se shpëtimi të shmangte hyrjen në zonë.

Të tre djemtë, miq të shkëlqyeshëm, jetonin afër njëri-tjetrit. Claudio Amato, i lindur në 1969, ishte duke drejtuar Fiat Idea. Ai doli për të blerë pica dhe po kthehej në shtëpi në fshatin Campo Zillone, por që fatkeqësisht humbi jetën.

Leave a Reply