E rëndë në ltaIi/ 1 muaj në ѕрital, 10-vjeçarja hυmb jetën nga К0VIDI


Një 10-vjeçare nga Crema ka humbur betejën me Ko rona vir usin. Ajo ishte shtruar që prej një muaji në njësinë e kujdesit intensiv të Institutit Giannina Gaslini, në Genova të Italisë.

Vogëlushja vuabte dhe nga sindroma sistemike autoinflamatore. Ajo e kishte marrë vir usin nga familjarët, të cilët ishin infektuar më herët.

10-vjeçarja ishte transferuar fillimisht në Pavia, por gjendja e saj shëndetësore ishte për keqësuar. Si rrjedhojë, ajo ishte shtruar në spitalin e Genovas ku dhe ka hu mbur jetën./Burimi: “Abc News”

Leave a Reply