E rēndē në Ѕаrandë/ Fëmijën 3-vjeçar e zē роѕhtē doIIарi, niѕet me helikoрter drejt Tiranëѕ


Një ngj arje e rë ndë ka ndodhur sot në Sarandë. Një fëmijë 3-vjeçar ka pësuar një frakturë të rë ndë në kokë.

Vogëlushin e ka zënë poshtë dollapi i shtëpisë, dhe për rrje dhojë ka pësuar go ditje në kokë.Pas ndihmës së parë në spitalin e Sarandës është transportuar në rre zik për jetën drejt Tiranës.

Mesohet se fëmija është transportuar me helikopter drejt Spitalit të Traumës.
/panorama

Leave a Reply