E rēndē, ndērrоn јеtë në mоѕhën 45-vjeςare shefi i komíѕаríatít të Lushnjës, Adrian Matani

E rëndë, ndërr0n jetë në moshën 45-vjeçare. Ka hu-mbur jettën shefi i k0misariatit të Lushnjës, Adrian Matani në moshën 45-vjeçare.

Lajmin e híídhur për n-darjen nga jeta të Metanit e kanë bërë me dije miqtë dhe kolegët me anë të postimeve në rrjetet sociale.

Mësohet se shefi i k0misariatit dysh0het se ka hu-mbur jettën nga in-farkti në banesën e tij në Tiranë. Edhe pse familjarët e kanë dërguar me ur-gjencë në spítal, 45-vjeçari ka hu-mbur jettën.

Metani prej vitesh ishte pjesë e P0licisë së Shtetit, ndërsa së fundi ishte shef i k0misariatit të Lushnjës.

Leave a Reply