E rëndë! Mbуten 57 emigrantë, ende nuk janë gjetur të gjithë truрat e pajetë

57 persona kanë hum bur jetën pas mb ytjes së një varke me emigrant që ishte nisur nga Afrika veriore dhe që kishte si destinacion ishujt Kanarie.

Sipas aktivistes, Helena Maleno, vi ktimat janë 28 gra, 17 burra dhe 12 fëmijë.

Organizata “Caminando Fronteras” kishte të dhëna për varkën që do të nisej nga Saharaja Perëndimore, por që nuk ia doli kurrë të arrinte në destinacion.
Deri tani janë gjetur në det trupat e 16 personave si dhe 5 të mbijetuar.

Leave a Reply