E rëndë/ Kushëriri i mori jetën Bashkimit në prani të gruas dhe fëmíjëve/VlDEO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot rreth orës 14:30 në fshatin Novosellë të Pejës. Bashkim Brahimaj dysh0het se u qëIIua për v dekje nga djali i axhës së tij, Faton Brahimaj me AK 47.

IndeksOnline mëson se n gjarja t ragjike ndodhi para syve të gruas dhe famijëve të v ikttimës. E gjithë n gjarja mësohet se ndodhi për pronë, më saktësisht për një rrethojë.

K0nfIikti mes Bashkimit dhe Fatonit mësohet se nisi para disa ditësh. Të gjitha njësitë relevante edhe më tej vazhdojnë të qëndrojnë në vendin e n gjarjes.

Leave a Reply