E rëndë/ Infermierja hυmb jetën si pasojë e Со vid, një javë pasi solli në jetë fëmijën e katërt


Historia tronditëse e një nëne të re në Britani që hu mbi jetën papritmas nga kor onav irusi ka pikëlluar shumë njerëz, pasi la pas katër vajza të mitura.

Infermierja 29-vjeçare u infektua me koronavirus, ndërsa ajo ishte shtatzënë dhe vdiq një javë pasi lindi me operacion fëmijën e saj të katërt.

Kolegët e saj në Spitalin North Tyneside në veri të Anglisë mbajtën një minutë heshtje në kujtim të Becky Reagan, e cila punonte si infermiere në përballje të vazhdueshme me pacientë të infektuar me ko ronav irus.

Gruaja e re ka punuar në vijën e parë të betejës me CO VID që nga janari i kaluar, ndërsa nëna e saj tregon se ajo e donte shumë punën që bënte.

“Ne kemi hum bur një grua të mrekullueshme, një vajzë të bukur dhe nënë të katër vajzave”, tha nëna e saj, ndërsa shtoi: “Becky e donte punën e saj”.

(E.K/Faxweb.al)

Leave a Reply