E rëndë, burri ngatërron gruan me derrin e egër dhe e qëIIòn me çìfte

Një ngjarje që për pak nuk u shndërrua në tra gjedi në fshatin Giungatelle të Montecorice në Salerno. Një burrë 70-vjeçar, i tradhtuar nga errësira, ngatërroi gruan e tij 64-vjeçare, e cila ishte në kopshtin e shtëpisë së tyre, me një derr të egër dhe e që lloi atë me pu shkë.

Gruaja, e pla gosur në shpatull, u shpëtua nga mjekët dhe u shtrua në spital në Vallo della Lucania. Kushtet e saj shëndetësore nuk janë të rënda.

Burri u shpjegoi hetuesve se ai kishte menduar se bëhej fjalë për një derr të egër që hyri në kopsht. Karabinierët e kompanisë së Agropolit (nën urdhrat e kapitenit Fabiola Garello), të cilët hetojnë ngjarjen, kanë konstatuar se ar.ma nga e cila u që llua ishte me leje.

Leave a Reply