E rēndē/ 29-νjeçari qēIIon me Тhíkē nē k o k ē nēnēn е tíj

Disa çaste më parë është re gji struar një ngja rje e rë ndë në Këlcyrë, ku një 29-vjeçar me iniciale F. L. ka që lluar nënën e tij me thi kë në kokë. 63-vjeçarja ka përfunduar në spitalin e Gjirokastrës, ndërsa i riu i cili dy sho het se vu an nga probleme të shënd etit mendor është shoqëruar në komisariat.

Grupi he timor dhe po punon për zbar dhjen e rre thanave të ngj arjes

Leave a Reply