E rëndë! Тurku bën fotografi me gruan ѕhtatzënë dhe më раѕ e hedh nga ѕhkëmbi


Një burrë turk ka bërë një fotografi me gruan e tij shtatzënë dhe më pas e ka he dhur nga shkëmbi për të marrë para nga shteti.

Hakan Aysal, 40 vjeç, u arre stua për v ra sjen e gruas së tij Semra Aysal, 32 vjeç dhe fo shnjës së tyre të pa lindur ndërsa ishin me pushime në Butterfly Valley në qytetin Mugla, Turqi.

Aysal dy shohet se e shtyu gruan e tij nga sh këmbi e cila ishte shtatë muaj shtatzënë në atë kohë dhe gjeti vde kjen menjëherë në Qershor 2018.

Vde kja e 32-vjeçares dhe fo shnjës së saj nuk ishte ak sident kanë zbuluar prokurorët, bashkëshorti i saj e ka he dhur atë nga shkëmbi për të marrë para që ofrohen nga shteti.

Leave a Reply