E reja shqiptare tregon se si e tallnin shokët e klasës: Lahesha me ujin e shiut dhe studioja me qiri,


Ersiada nga Durrësi 20 vjeç ka ardhur tek rubrika “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare për t’i bërë një surprizë të bukur prindërve të saj.

Ajo ka rrëfyer historinë e saj të dh imbshme, ku gjithë fëmijërinë i është deshur ta kalonte mes va rfërisë.

“Gjatë dimrit uji hynte në shtëpinë tonë dhe shpesh herë edhe librat kur i ha rronim duke fjetur, l ageshin dhe kjo u bë një arsye që ne ndoshta të mos ndiqnim dhe mësimin. Ishte shumë e dh imbshme që shpesh herë duhet ta l argonim ujin me l ecka. Shpesh herë ndodhte që të sh këputeshin dhe dritat dhe ne duhet të studionim me qiri.

Shpesh herë kam v uajtur bu llizimin dhe nga bashkëmoshatarët e mi. Më thoshin shpesh herë se lahesha me ujë shiu sepse unë nuk kisha dush në shtëpinë time. Më thoshin që t’i nuk ke ushqim të ushqehesh, ti nuk i ndërron rrobat çdo ditë si bashkëmoshatarët”, tha ajo

Leave a Reply