E reja hμmb jetën gjatë lindjeѕ…


Një ngja rje e rëndë ka ndodhur për një familje në Fier. Abc news raporton se një 31-vjeçare nga Mallakastra ka hu mbur jetën në sallën e lindjes në maternitetin e qytetit të Fierit.

Familjarët kanë ngritur dy shime mbi mjekët dhe për këtë arsye kanë bërë kallëzim në prokurori. Tashmë organi i aku zës ka nisur he timet në lidhje me ngj arjen.

Nuk dihet ende shkaku i vd ek jes së 31-vjeçares pasi nuk është përcaktuar në ekspertizë, ndërkohë që gjendja e fëmijës që ajo ka lindur është e mirë./Opinion.al

Leave a Reply