E quajti Albin Kurtin të painformuar politikisht dhe Vjosa Osmanin tra.dhtare, Aida Shtinos i ndodh e papritura


Gazetarja Aida Shtino doli hapur dje në rrjetet sociale kundër fitores së Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit në zgjedhjet parlamentare që u mbajtën në Kosovë.

Kurtin, Shtino, e quante një njeri të paformuar si politikan, ndërsa Vjosa Osmanin e përshkruante si tra.dhtare të partisë që e bëri deputete.

Mirëpo pikërisht kjo deklaratë e Shtinos ka ngjallur reagime të shumta dhe gazetarja tregon përmes një postimi në rrjetet sociale se ka marrë shumë mesazhe of.enduese.

“Per te gjithe ju qe me shkruani dhe nuk pajtoheni me mendimet e mia per zgjedhjet ne Kosove , jam dakort te jem e hapur per mendimet ndryshe , por ju lutem o njerez mesohuni te flisni e shkruani pa ofe.nduar pse mendoj ndryshe nga ju.

Nese doni te kuptoni demokracine dhe mendimin e lire , pranojeni se ne kete bote nuk mundet ti impononi askujt mendimin tuaj e sidomos me of.endime dhe pa argumenta.”, shkruan Shtino.

Leave a Reply