E pranon hapur Antonela që ka bërë ndrhуrje: Nuk isha këѕhtu, kam një muaj që e kam bërë


24 vjeçarja Antonela Berisha është një ndër konkurrentet më të reja në “Përputhen”. Ajo erdhi në program me datë 24 janar dhe tha se ka lënë Italinë, për të gjetur dashurinë te një djalë shqiptar.

Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Antonela iu është përgjigjur pyetjeve të publikut. “A ke bërë oper acione plas tike?”, ishte një ndër pyetjet. Konkurrentja pranoi publikisht se ka të bërë hundën.

“Po, kam ope ruar hundën. Vetëm hundën. Jam shumë e kënaqur me rezultatin. Para një muaji jam op eruar”, tha ajo, teksa shtoi se nuk e ka problem ta pranojë.

Leave a Reply