E përfolur рër format реrfekte, deputetja shqiptare zbulon nëse i ka të раѕmet рlаѕtike (F0T0)


Pak puntata më parë në “Shiko Kush LUAN” me autore dhe moderatore Luana Vjollcën një nga të ftuarat ishte edhe deputetja e njohur nga Kosova Dude Balja.

Sfidës “Ndaje ose tundu” nuk mund t’i shpëtonte edhe Dude, e cila u dha një shpjegim të gjithë “gojëve të liga” që e aku zojnë se ka bërë op eracion pl astik të pasmet e saj.

Pyetjes nëse i ka bërë ope racion pla stik apo jo, të pasmet deputetja iu përgjigj pa problem duke thënë se nuk është e vërtetë, por nuk është kundra ndërhyrjeve në trup dhe mbase në një të ardhme do mund të të bëjë një të tillë

Leave a Reply