E papritur, Shqipja vjen në “Përputhen” dhe zbulon te verteten me njoftim të rëndësishëm


Kjo puntatë prime e “PërPuthen” duket të jetë ndryshe nga shumë të tjera, kjo pasi në studio janë ish-konkurrentë të “PërPuthen”.

Mes tyre edhe Shqipja, e cila ka sqaruar edhe sulmet dhe aku zat e saj.

Ajo tha s rikthimi i duket i çuditshëm dhe se programi i ka munguar, por shtoi se jo edhe konkurrentët.

Ajo sqaroi se s ulmet e saj nuk kanë qenë asnjëherë ndaj “PërPuthen” apo për “Top Channel”, por vetëm për konkurrentët, që sipas saj po bënin lojë.

“Më duket e çuditshme që u riktheva. Konkurrentët nuk më kanë munguar, por emisioni po. Unë nuk kam pasur kurrë asnjëherë asgjë me Top Channel, gjithashtu për emisionin desha të thoja që nuk kam patur kurrë asgjë. S ulmet e mia kanë qenë ndaj konkurrentëve, dy kanë qenë vula sepse e dija se çfarë ka ndodhur në prpaskenë, më ka ardhur ai alterimi që pse gjërat duhej të bëheshin pas.

Ne kemi patur dy përputhje, Andi-Bearti dhe Melisa-Andi. Fjala ime doli, unë nuk kam bërë kurrë strategji këtu brenda. Në lidhje me largimin tim, më vjen keq që është keqinterpretuar çdo gjest i imi, sidomos për Top Channel. Doja ta qartësoja këtë pjesë. Unë me Top-Channel dhe programin nuk e kam patur kurrë”, tha ajo.

Leave a Reply