E papritur! Antonela dhe Ledjana zgjedhin Mevlanin në takim. Pas zgjedhjes së tij, vajzat debatojnë me tone të larta


Antonela dhe Ledjana kanë zgjedhur Mevlanin në takim, por ai ishte i detyruar të bënte një zgjedhje.

Në këto rrethana, Mevlani zgjodhi Antonelën duke u munduar që të justifikohej duke thënë “kush ka bërë zemrën më të madhe”.
Mevlani: Kush ka bërë zemrën më të madhe?
Jasmina: Antonela.

Mevlani: Meqë me Ledjanën i kam bërë tre takime, do dal me Antonelën.
Antonela: E bën sa për numër apo se e ndjen?

Mevlani: E ndjej moj. Kam dhe disa gjëra për të sqaruar me Antonelën.
Më pas, Ledjana ishte në mëdyshje se kë donte të zgjidhte dhe Antonela ndërhynte vazhdimisht. Por reagimi i Ledjanës solli një përplasje me Antonelën.

Ledjana: Je shumë e paedukatë.
Antonela: Pa edukatësinë mbaje për vete. Dhe mua mos më thuaj mua kurrë e paedukatë. Thuaj mos ndërhyj, kaq. Mua mos më thuaj e paedukatë.

Leave a Reply