E moshuara νdееѕ nga hídhērímí, infermierja i νοdhí paratë në spítaΙ


Stresi dhe hi-dhë-rimi i madh që i shkak-toi veprimi i sh-ëm-tuar i një infermiereje, ka bërë që gj-en-dja e një të moshuare në Itali të rënd0het deri në pikën që ajo nd-ërr0i jeettë.

Episodi tr0n-ditës ndodhi gjatë kohës kur gruaja ishte e shtruar në sp-italin e Aquilas. Një infermiere e repartit C0vid të këtij spitali i ka gr-abi-tur para e sende me vlerë, e duket se nuk ishte hera e parë që e bënte. 40-vjeçarja, e identifikuar vetëm si A.P, ka përfunduar në pr-a-nga për shkak se ka përfituar jo vetëm nga gj-en-dja e të moshuarve të së-murë nga pat0l0gji të r-ë-nda, por edhe nga fakti se për shkak të pand-emisë, pa-cie-ntëve nuk u lejohen vizitat e familjarëve.

Mësohet se ajo ka kryer të paktën 6 vj-edh-je, e ka gr-abi-tur kryesisht objekte floriri. He-timet e p0licisë nxorën në dritë gr-abi-tjet dhe vetë infermierja e pranoi se çfarë kishte bërë. Ajo rrëfeu se ka pasur pr0bleme të mëdha ekonomike, e shtoi se ka dy fëmijë për të mbajtur, ndërsa arritën ne pikën që në shtëpi të mos kishin më as ushqim. “Kur pashë një va-rëse floriri në komodinën e një të së-muri, nuk rezistova, por e mora. Nga aty pastaj, nisa të kërkoj dhe për objekte të tjera me vlerë”, është shprehur infermierja./Top Channel

Leave a Reply