E la Zvicrën për tu kthyer në Vendlindje, Mërgimtari ka disa Fjalë… !! (VIDEO)


E kishte lënë jetën e mirë në Zvicër për tu kthyer dhe investuar në Kosovë, në Kosovën të cilën i kishte dashur dhe e do më së shumti në botë.

Ky është Nijazi Musliu nga fshati Tërn ose Trim i Ferizajit të Kosovës, pronar i kompanisë së suksesshme Eurometal, e cila merret me përpunimin e llamarinës dhe konstruksioneve metalike.

News-TV i ka bërë një vizitë në shtëpi dhe kompani, ku ai ka rrëfyer për jetën e tij.

Më poshtë mund të ndiqni videon e plotë:

Leave a Reply