“E kujtoj momentin kur qëndroje afër meje”, çfarë ndodhi në takimin Mevlan-Ledjana


Ledjana i ka dhuruar Mevlanit një pikturë në takimin e tyre, ku nuk munguan puthjet e përqafimet.

Aty ishin tre fotografi, dy prej të cilave ishin me Mevlanin ndërsa në njërën shfaqej Ledjana vetëm. Gjatë takimit, ajo nuk hezitoi që t’i thoshte se ka pëlqim për të dhe të dy nisën të kujtonin ditën e parë kur kanë qëndruar pranë njëri-tjetrit.

Ledjana: Kjo është fotografia ime vetëm se vetëm unë jam në zemrën tënde. Mendoj që dashuron me zemër. E di që ajo cfarë ndjen ti, jam unë.

Mevlan: Shpesh herë më vjen ndërmend dita e parë kur ke ardhur në emision.

Ledjana: Që nuk doje të ikje me çunat dhe doje të rrije aty.

Mevlan: E kujtoj shpesh atë momentin që qëndroje afër meje. Kur jemi afër njëri-tjetrit, na ikin fjalët.

Leave a Reply