E keni parë shum rrallë, Ja kush është burri i MerkeI (Foto)


Ai është i martuar me gruan më të fuq ishme të Gjermanisë. Por profesori i kimisë, Joachim Sauer nuk e do dritën e prozhektorëve mediatikë. Shumë vetë as nuk e dinë në Gjermani.

E tërheequr dhe jo gjithmonë e lexueshme, kështu mund ta përshkruaje AngelaMerkelin. E duket se kjo cilësi shkon me atë të
bashkëshortit të saj, JoachimSauer, i cili po ashtu nuk e kërkon skenën mediatike.

Daljeet e tij publikee në krah të Merkelit, veç vizitave të përbashkëta në opera, si në Bajrojt, janë të rralla. Ai nuk shprehet
asnjëherë në lidhje me poli’tikën.

Leave a Reply