E ke qef ѕе do te te bej album?/ Nuk dua me te degјој…


Arjani ndjehet i ofenduar nga Antnela vajza e re qe eshte utur…

Arjani i beri 5 here te njejten pyetje dhe ajo shmangej duke replikuar kundrejt Ledjanes … Ama Arjani ne pyetjen e tij se per cfare kishte ardhur kjo e fundit . apo oer ti bere album ? i tha qe buk i intereson me pergjigja e saj perderisa eshte e pavemendshme.

Leave a Reply