“E ke bërë për inatin tim?”, Murati “acarohet” me Sindin duke gjykuar veshjen e saj


Sindi shkon në emision me fustan të shkurtër, nxehet Murati: E ke bërë për inatin tim?

Në takimin e tyre pak javë më parë, Murati i tha Sindit se është shumë xheloz dhe nuk do e lejonte të vishej me të shkurtra.

Sot Sindi u shfaq me fustan të shkurtër në “Përputhen” dhe për këtë nuk mungoi reagimi i Muratit.

Leave a Reply