E ka mbajtur gjithmonë larg vëmendjes së medias, Jonida Maliqi bën dedikimin emocionues për djalin e saj(FOTO)

Këngëtarja Jonida Maliqi ka vendosur që djalin e saj ta mbajë larg vëmendjes mediatike dhe postimet në rrjete sociale me të birin janë të rralla.

Mëngjesin e sotëm Jonida e ka nisur ditën në krahët e djalit që i jep përqafimet më të ëmbla dhe është rritur kaq shumë tani.

“Asnjë fjalë nuk mban dot peshën e dashurisë që kam për ty”, ka shkruar Jonida duke përqafuar të birin.

Leave a Reply