E harroi Mevlanin kjo/ Antonela i përvishet Erlindit dhe i kërkon llogari: Desh e hëngre Sarën në takim, i shkoje nga mbrapa e…


Takimi i radhës në përputhen është i Sarës me Erlindin, por që ngriti shumë debate në studio.

Biseda në takim: Erlind: Është dhuratë e ndjerë, ti ua jep të gjithëve përqafimet

Sara: Jo, atyre që e ndjej. Erlindi: Mezi e kam pritur takimin, se të kam qejf. po pse më zgjodhe

Sara: Se je një nga njerëzit që kam pasur më shumë afër, dhe doja të shihja tamam.

Erlindi: unë mendoj që do jetë takim i mirë/ Debati në studio

Juli: Mendova se janë grup që i përdorin këto takime për kohën televizive Mevlani-Erlindit: Ti mua më dukesh lodër në këtë mes

Antonela: Mu duke si m anj ak, e hëngre gati. Sara: O shpirti ca kanë me ty Antonela: Karikohesh kot o djalë, që të mos rrish kot aty mbrapa.

Leave a Reply