E gjithë vëmendja iѕhte tek “daѕhuria e раmundur”, por Arbana Osmanit i “ѕhрërthen” këmiѕha live në emiѕion


Teksa e gjithë vëmendja jonë ishte përqëndruar në historinë e pamundur të dashurisë mes dy të rrinjve, një incident i papritur i ka ndodhur moderatores së emisionit, Arbana Osmani.

Ajo kishte vendosur që puntatën e kësaj së shtune të vishte një këmishë të bardhë të kombinuar me pantallona të shkurtra të zeza.

Mirëpo, gjatë transmetimit, kopsa e këmishës iu zbërthye duke i treguar reçipetat siç mund ta shihni në fotot e mëposhtme.

Moment, i cili e ka vendosur Arbanën në siklet, por si një profesioniste e vërtetë ka arritur ta fshehë mjaft mirë dhe të vazhdojë emisionin.
Epo, gjëra që ndodhin!

Leave a Reply