E gjeni dot kush është mbesa dhe cila gjyshja/ Ajo e thotë: Jam 64 vjeçe po më ftojnë shokët e mbesës ta bëj në krevat me ta


Lesley Maxwell, 64-vjeçe nga Melbourne në Australi, “ka frenuar” ecjen e viteve për shkak të pamjes së saj.

Gjyshja e stërvitur që po sf idon shifrat e moshës më pamjen e saj, tregon së fundmi sesi tërheq vazhdimisht vëmendjen e burrave, disa prej të cilëve me moshë sa mbesa e saj.

Ajo shpeshherë stërvitet me mbesën e saj 19-vjeçare Tia – nga e cila shpeshherë merr borxh edhe veshjet. Ajo tha në një intervistë: “Nuk më pëlqen të vesh rroba të përcaktuara për një grupmoshe të caktuar.

Kjo sepse njerëzit nisin të diskri mi nojnë nga mosha e një personi dhe mendojnë se sipas saj, duhet të kesh një pamje të caktuar.” “Përse duhet të jesh i plakur e i sëmurë kur nuk je i tillë. Përse të mos ndjehesh në majë të botës?” Vajza e Lesley, 42 vjeçarja Vanessa, e mbështet në çdo vendim mamanë e saj.

Leave a Reply