E FUNDIT / Askush nuk e priste kte gje,mamaja e Antonelës kapet me…


Te gjithe e pame puntaten ku mori pjese mamaja e Antoneles,zonja Donika,ku ne fokus te bisedes ishte trekendeshi Ledjana-Mevlan-Antonela.

Zonja Donika u dedikoi dhe nje shkrim ne Insta Story ketyre mesazheve dhe komenteve ne gat ive.

Por,ajo nuk nd aloi me kaq .Pas publikimit te Giveaway-t te rradhes qe do te zhvillohet nga Ledjana dhe Mevlani,zonja Donika ben komentin e rradhes qe i ha biti te gjithe.

Leave a Reply