E fejuara futi kekun në furrë, burrit i di-gjen 40 mijë eurot që fѕhíheѕhín brenda


Strudeli që kushtoi 40 mijë Euro. Ish dentisti 52-vjeçar nga San Donà di Piave në Tetorin e vitit 2016 fshehu paratë tek soba duke mos i deklaruar tek au to rite tet tatimore, por e fejuara e tij i bëri gj ëmën, pasi në furrën ku gjendeshin Eurot ajo poqi një strudel.

E fejuara e dentistit është përgjuar nga au tor itetet, dhe në një sms të dërguar motrës së saj, ajo shkruante “Kam bërë një ga fë, kam pje-kur strudelin në furrën ku ishin 40 mijë Euro të cilat u do gjën”.

Kjo provë është bërë e ditur dijen e djeshme kur Vazzoler ka dalë para gj-yk a tës, pasi është në he tim për mosdeklarim të ardhurash.

Por kjo nuk është hera e parë që 52-vjeçari është në h eti m. Në vitin 2011 ai u p ad it për eva zion fiskal, një ak uz ë nga e cila u lirua në tetor 2017. Ai u arr.estua përsëri në maj të 2018 për të njëjtën ak uzë.

Sipas mediave italiane të cilat u referohen he ti me ve, ai nuk ishte pothuajse asnjë nga pasuritë që posedonte në emrin e tij, për tu shm ang ur de ty rim eve ndaj shtetit. Au tori tet et kanë se kue stru a shtëpia të cilat ishin shumë luksoze si dhe makina.

Leave a Reply