E duan njeri-tjetrin, por Mevlani ‘Ζhdμkμ’ çdo gjurmë të Ledjanës, sot ai bën tjetër veprim që habit ndjekēsit


Disa puntata më herët në emisionin Për’Puthen, dy konkurrentët Ledjana dhe Mevlani deklaruan se ndodheshin aty vetëm për njëri-tjetrin. Por ditën e djeshme, ndjekësit e Mevlanit vunë në pah faktin se ai kishte fshirë nga Instagrami të gjitha fotot që kishte me Ledjanën. E për të rregulluar ‘gabimin’, Mevlani ka menduar t’i bëjë një surprizë Ledjanës.

Kjo e fundit e ka bërë publike për ndjekësit e saj në InstaStory dhe e ka falenderuar.

Mevlani i ka dhuruar një varesë, e veçanta e së cilës është simboli që nënkupton, se ai i drejtohet asaj me fjalën “Mbretëreshë”.

Leave a Reply