E do gji gruan e tij рër arѕуe хhеIоzie/ Kу ëѕhtë 48-vjeçari që u gjet i vаrur në реmë


Detaje të reja janë zba rdhur nga ngj arja e rë ndë që ndodhi para pak çastesh në fshatin Manskuri të Kavajës.

Shtetasi Bilbil Shirja 48 vjeç ka dj egur për së gja lli në makinë gruan e tij, Fëllënxa Shirja, 45-vjeçe.

Mësohet se çifti kishin prob leme të vazh dueshme me njëri-tjetrin dhe thuhet se edhe kjo ngja rje ho rror ka ndodhur për arsye xhelozie.

Mjeti i dj egur është gjetur në orën 11:45 ndërsa më pas u vu re tr upi i dj egur brenda. Poli cia dhe grupi he timor kanë shkuar në vendin e ngj arjes dhe po punojnë për zba rdhjen e plotë të rrethanave të ngja rjes.

Leave a Reply