E divorсuar dhe me vajzë 12 vjeçare, konkurrentja e Рër’puthen +40 zbulon komentin e të bijës


Erlinda Ogreni është 40 vjeçare, e cila prej 7 vitesh e gjysmë është divorcuar dhe është bërë pjesë e Për’puthen +40.

Ajo është me origjinë nga Lushnja, ndërsa jeton në Tiranë dhe ka një biznes privat. Ajo ka një vajzë 12-vjece dhe ka zbuluar në Për’puthen Prime si e komentoi e bija faktin që është bërë pjesë e këtij programi duke thënë:

“Është për të qeshur. Ne jemi fanse të Për’puthen dhe ishte vajza që më shtyu. Vajza ka vite që kërkon që të kem një njohje, një lidhje. Më ka kërkuar dhe vëlla e motër në të shkuarën. Ajo insistonte dhe thashë pse jo, ta provoj, të njoh disa persona për një herë. Në jetën e përditshme është e pamundur që të ndodhë. Këtu janë disi të përzgjedhur.”

Leave a Reply