E dhímshme..Erdhi nga Gjermania për të takuar nënën pas 6 vitesh, ky është 32-vjeçari shqiptar që hμmbi jettēn mbrëmjen e djeshme.!!!


Personi në foto është Klement Kristidhi 32-vjeç, që hμmbi jeettën mbrëmjen e djeshme pas ak s identit tra gjik që u shënua në Sarandë. Në makinën që doli nga rruga dhe u rro tullua disa herë ishin 4 persona, por vetëm 32 vjeçari Klement Kristidhi hμmbi jettēn.

Kristidhi ishte emigrant në Gjermani dhe ishte kthyer pas 6 vitesh në emi-gracion, ndërkohë që automjeti ishte në pronësi të vëllait të tij. Tre të pla g0surit e tjerë që gjendeshin në makinë janë Arjan Gribura, 31 vjeç, Agron Muhametaj, 22 vjeç dhe Shkëlqim Muhametaj, 31 vjeç.

Leave a Reply