E dhímbshme, ky është 22 vjeçari që vdíq sot në aksídent (FOTO)..


Një person ka v dekur dhe nëntë të tjerë kanë p ësuar l ëndime trupore si p asojë e një aksídenti të ndodhur në rrugën magjistrale Prishtinë- Pejë,

Klina info nmëson se si pasojë e aksídentit ka mbetur i v dekur një 22 vjeçar B.M Nga perlina klinëNë aksídentin e ndodhur rreth orës 14:00, janë përfshírë pesë vetura cívíle.

Polícia e Kosovës e ka konfirmuar rasti “Në rrugën magjistrale Prishtinë- Pejë përkatësisht në hyrje të fshatit Kijevë. Në këtë aksidnt janë përfshírë pesë (05) automjete cívíle. Si pasojë e këtij aksídenti një person( drejtuesi) i një automjeti ka humbur jetën, kurse nëntë (09) persona tjerë kanë p ësuar lëndíme t rupore të rënda apo të l ehta”.

Në vendngjarje ka dalë polícia, njësia e zjarrëfikësve dhe autoambulanta.

Leave a Reply