E dhímbѕhme: Vdеѕ vogēluѕhi mitroviсаѕ Arbijon Nuradini

Ka vd ekur vogëlushi nga Zhabari i Mitrovicës, Arbijon Nuradini.

Lajmin e dhim bshëm e kanë kon firmuar familjarë të vogëlushit, shkruan “Jepi zë”.

“Te Allahut jemi dhe te AI do kthehemi! Djali jonë Arbijoni ndë rroj jetë , Allahu i Madh na takoft ne xhenetin firdeus In Shaa Allah ??”, ka shkruar babai i tij.

Familjarët nuk kanë treguar për shk aqet e vd ek jes.

Gazeta ka mësuar se vogëlushi bashkë me familjen ishin duke jetuar në Finlandë.

Leave a Reply