E dhim bѕhme: Nuk i m bijetoi kanсerit, vdееѕ 45-vjeçarja nga Istogu


Ka nd ërruar jetë në moshën 45 vjeçare, gruaja nga Istogu, Adelina Meshi.

Nëna e tre fëmijëve ka hu mbur betejën me një sëm undje të rëndë me të cilën përballej që disa vite.

Për të ishte kërkuar ndihmë financiare edhe nga figura të njohura të shoqërisë kosovare, por që Adelina nuk ka arr itur të fitoj lu ftën më të vës htirë në jetë.

Lajmi është bërë i ditur nga familjari i saj Shpetim Blakaj. “Dashuria dhe respekti që kishe ndaj meje, si daja ytë i dashur, do të ngelën në kujtesën time sot e për mot, mbesa ime. Njerëzit vde sin vetëm kur të harrohen, e Ti s’do të harr ohesh kurrë”, pastë rahmet shpirti Ytë i bardhë. Të faleminderit për dashurinë dhe respektin që kishe ndaj meje dhe e mbolle atë deri në përjetësi!”, ka shkruar ai.

Leave a Reply