E dhiimbѕhme: Nënë e bir nga Rahoveci vdеѕin рër një ditë nga К0VIDI


Nënë e bir nga fshati Ratkoc i Rahovecit kanë vd ekur në të njëjtën ditë nga k0vidi.

Fatime Morina dhe i i biri i saj Ruzhdiu, kanë vd ekur në të njëjtën ditë nga vi rusi, shkruan Reporteri.net.

Se kanë vd ekur dy persona nga Rahoveci, e ka konf irmuar edhe IKSHPK në raportin e saj 24 orësh.
Lajmin e kanë bërë të ditur në rrjetet sociale edhe familjarët e tyre.

“Me dhe mbje të the llë njoftojmë familjar, miq, bash këvendas dhe dashamir, se sot kanë nd ërruar jetë Fatime Morina (gruaja e Sadri Ilaz Morinës) dhe i biri Ruzhdi Morina. Vo rrimi bëhet në va rrezat e fshatit Ratkoc në ora 15:00”, thuhet në njoftimin e familjes./Reporteri.net

Leave a Reply