E dh.imbѕhme, martohet në shtëpi për mamanë që është duke vdееkur


“Gjithçka që ajo ëndërronte, ishte që të merrte pjesë në dasmën time. Kështu që unë vesha fustanin e bardhë dhe i fejuari im dhe unë u martuam”.

Kështu tregon Federica Ferrari, një vajzë 27-vjeçare nga Limbiate, një qytet në provincën e Monzas dhe Brianzas, historinë e saj, me zërin të m.b.yt.ur nga lotët.

Emocionet atë të shtunë 28 nëntori, ishin të shumta: ishte gëzimi për të parë të dashurin e saj të veshur si dhëndër, por edhe dh.im.bja, kur e dinte që së shpejti do t’i jepte lamtumirë nënës së saj. “Ishin orët e saj të fundit të jetës. Nuk mund të mendoj për një të ardhme pa të”, tha Federica.

Ishte dhëndri ai që organizoi gjithçka

Mama Anna, 54 vjeçe, po lu.ft.ont.e me k.an.ce.ri.n prej dy vjetësh. Në fillim ajo dukej se e kishte mundur së.m.und.je.n, por në shtator gjithçka u rikthye: k.an.ce.ri në fazën e katërt, i dha asaj kohë për të parë vajzën e saj të veshur si nuse, pak para se ajo të h.u.mb.te nd.je.n.jat dhe të v.di.s.te dy ditë më vonë.

Leave a Reply