E dashura ngre qytetin në këmbë se i fejuari mbуlli telefonin për 24 orë, ai habit me fjalët: E fika se doja rrija rehat


Dashuria pa asnjë dyshim që nuk njeh kufij. Një vajzë e re në Tiranë e hu mbi aq shumë to ruan për njeriun e zemrës, saqë vuri në lëvizje auto ritetet për gjetjen e tij. Realisht ai thjesht kishte fikur telefonin dhe nuk e takoi të renë për gati 24 orë.

Dhe një mungesë e tillë u çmua nga vajza si një situatë për t’u al armuar. Ajo mendoi të gjitha të kë qijat që mund t’i kishin ndodhur të fejuarit dhe pas pak orësh e mbajti frymën në ko misariat. E gjitha kjo ndodhi pasi 28-vjeçarja nga Fieri me banim në Tiranë piu një kafe me të fejuarin dhe më pas ai i tha: Po dal dhe për një kafe tjetër.

“Jetoj mbi bar A., mbasi rreth orës 13 piva kafe. I. më njoftoi, po dal pak ta pi dhe një kafe tjetër. Mbante veshur një bluzë të kuqe, kapele të zezë, xhinse dhe atlete të zeza”.
E.H. shtoi në p olici se nga ai çast deri në orën 19.50 i fejuari me siguri kishte qëndruar në kafene dhe ajo pasi kishte mbyllur punët e ka telefonuar rreth kësaj ore. “Më tha jam në lokal O. Vij për pak më tha. E telefonova në orën 20.10 dhe telefoni i tij ishte fikur”, ka treguar ajo.

28-vjeçarja këmbëngul në deponimin e saj se me gjithë telefonatat e shpeshta gjatë gjithë mbrëmjes dhe mesnatës, telefoni i të fejuarit ka rezultuar i mbyllur.

Leave a Reply