E bujshme! Ledjana lë Mevlanin, deklarata e saj merr dhenë: Më mungon një ish-konkurent tjetër sikur të ishte akoma…


Pak ditë më parë Ledjana dhe Mevlani deklaruan se do të jenë vetëm për njëri-tjetrin në emision duke krijuar kështu çiftin e dytë në “Përputhen”.

Megjithatë Ledjana i ka habitur të gjithë së fundmi, kur ka deklaruar se ndjen mungesën e një prej ish-konkurrentëve.

Bëhet fjalë për Erlindin, të cilit i ka shkruar: “I mungon studios”, shoqëruar me figurën e një puthjeje. “Më në fund një vajzë që e paska ndjerë mungesën. Po ti je yll. Më ngeli merak që nuk bëmë një takim bashkë”, i është përgjigjur Erlindi.

Leave a Reply