“E ѕheh që të mbaj në ajër”- Jasmina i hiрën Andit në shрinë, çfarë ndodhi në takim


“E sheh që të mbaj në ajër”- Jasmina i hipën Andit në shpinë, çfarë ndodhi në takim
Një takim ku dukej qartë pasioni dhe tërheqja për njëri-tjetrin ishte ai mes Andit dhe Jasminës.

Të dy ata kanë shprehur pëlqimin reciprok, por sërish kërkojnë siguri.

Megjithatë, në takimin që u transmetua sot ata ishin shumë të përfshirë, ndërsa luajtën edhe futboll.

Me gola dolën barazim, ndërsa Jasmina i dha dënimin Andit që të bënte 10 pompa me atë në shpinë.

Andi i realizoi me sukses, ndërsa në fund i tha Jasminës: “E sheh që të mbaj në ajër”.

Leave a Reply