Ngushеllime/ Prej 2 javësh në Be-tejë me K0VlD-19, gazetari nga Korça nd-ērron jettë në moshën 53-vjeçare


Gazetari Arben Kosturi ka nd_ërruar je_të në moshën 53-vjeçare. Kosturi, i cili ishte kryetar i shoqatës rome “Distuni Albania” në qytetin e Korcës ishte i shtruar prej dy javësh në një prej spitaIeve K0vid në Tiranë.

Gjatë kësaj kohe janë bërë thirrje për mbledhjen e fondeve për kur_imin e tij e Turqi, çka duket se shuma nuk është pl0tësuar.

Prej vitesh ka qenë aktivist i të drejtave për romët dhe egjiptianët, por nuk ka ia ka dalë që të mposhtë be_tejën me K0vid-19./Top Channel

Leave a Reply