E раzakontë! Vëllai dhe kunata nuk ftojnë motrën dhe foѕhnjën e ѕaj në daѕmë sepse…


Një grua është tr onditur kur vëllai i ka thënë se foshnja e saj e porsalindur nuk do ftohet në dasmën e tij. Ajo ka shkruar në rrjetet sociale se dasma e të vëllait ishte anuluar dy herë nga kufizimet e ko rona virusit sipas Mirror.

Tani është planifikuar që dasma të bëhet në muajin Gusht dhe nipi i porsa ardhur në jetë i dhëndrit nuk do pranohet. Në një lidhje në Zoom kur vëllai i tha që foshnja e saj nuk është ftuar, motra nuk arrinte ta kuptonte.

“Nëna ime u përpoq që të fliste me nusen e vëllait që fëmija është i porsalindur dhe nuk mund të ndahet nga unë dhe nuk mund të përjashtohet nga dasma, por ajo nuk e kuptonte këtë gjë. Vëllai im dukej i zënë ngushtë, por kunata tha se foshnja do të ishte në qendër të vëmendje nga të ftuarit në dasmë, hallat, kushërinjtë etj”, u shpreh gruaja.

Pasi ajo ra dakort me planet e tyre të reja dhe i thotë se do vijë së bashku me burrin saj, vëllai lëshoi ​​bo mbën e dytë. Ai e njofton se burri i saj nuk ishte i ftuar.

“Ata nuk e kanë ftuar se nuk do të shkaktojë shpërqendrim, jam aq e mërzitur dhe po dhemb. Ne nuk kemi pasur kurrë probleme me njëri-tjetrin apo histori të pakëndshme”, është shprehur gruaja.

Leave a Reply