E раzakontë: Shqiptari VDlQ në Ваrcelonë, e kthejnë në vendlindje pa zemër


Prokuroria e Tiranës ka nisur het imet për trafik org anesh, pasi trupi i pajetë i një shqiptari është kthyer nga Spanja i vdekur, ndërsa i ishte hequr zemra.

ABC raporton se bëhet fjalë për S.S 33-vjeç, i cili ndë rroi jetë në një spital në Barcelonë.

Por në momentin që trupi u transportua në Shqipëri për t’u va rrosur, familja vuri re një të çarë në pjesën e zemrës duke dyshuar dhe kërkuar eksp ertim mjeko ligjor nga ku rezultoi se i mungonte zemra.

Familja ka bërë den oncimin në prokurorinë e Tiranës, që ka nisur hetimin në bashkëpunim me autoritetet spanjolle.

Leave a Reply