“E раѕke МВУТ veten”, “çfarë i ke bërë ѕurratit”/ Ndjekëѕit i vërѕuIеn Ledjanëѕ раѕi роѕtoi këtë foto


Ledjana Prenga është një nga konkurrentet më të komentuara në “Për’puthen”, për shk ak të raportit të saj me Mevlanin, por jo vetëm. Me hyrjen e saj në program, teleshikuesit e aku zuan bukuroshen brune për operacione pIastike, të cilat ajo i mohoi në një nga puntatat e emisionit.Ledjana është “kryqëzuar” sërish nga ndjek ësit për pamjen e saj, këtë herë jo për ndërhyrje kirur gjik ale por për Photoshop.

Në postimin e fundit, konkurrentja ka marrë “rebesh” komentesh neg ative që e aku zonin për përdorim të tepruar të programit të rregullimit të fotove.

“E paske mb yt Photoshopin-n,” shkruan një ndjekës.

“Photoshop level 500,” komenton një tjetër.

Duhet theksuar se Ledjana është një nga vajzat më tër heqëse të “Për’puthen” dhe padyshim që nuk ka nevojë të përdorë Photoshop

Leave a Reply